Ozonanlæg

Ozonanlæg til vandbehandling i svømmebade, til spildevand, overfladevand, industrielt vand m.m. Vandbehandling med ozon bruges når der stilles høje krav til vandkvalitet og drifts-stabilitet.

Tunetanken ozonanlæg til vandbehandling kan forbedre vandkvalitet, eventuelt som supplement til et velfungerende vandbehandlingsanlæg. Ozon øger anlæggets præstation, minimerer behovet for klor og virker som desinfektions- og oxidationsmiddel i svømmebade eller spildevand.

Ozonanlæg til vandbehandling giver hurtig og sikker desinfektions effekt på alle typer bakterier, nedbryder både organiske og uorganiske forureninger samt reducerer effektivt klorlugt og allergifremkaldende forureninger i badevandet og forhindrer desuden hud-og slimhindeirritation hos de badende.

Tunetanken ozonanlæg til vandbehandling er den optimal løsning når resultatet er berettiget i forhold til prisen for anskaffelse, drift og vedligehold. Når ozon anvendes, så er det i alle situationer en sikkerhedsmæssigt forsvarligt, effektiv og miljøvenlig metode til desinfektion af vand.
Kontakt for tilbud.

Kontakt sælger
Send os en mail på salg@tunetanken.dk

  • Effektiv og miljøvenlig metode til desinfektion af vand.
  • Velegnet til brug hvor der stilles høje krav til vandkvalitet og drifts-stabilitet.
  • Minimerer behovet for klor og reducerer effektivt klorlugt.
  • Beskytter mod allergifremkaldende forureninger.
  • Optimal løsning i forhold til prisen for anskaffelse, drift og vedligehold.
Scroll to Top