Persondatapolitik

I overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen, General Data Protection Regulation (GDPR), vil vi i denne Persondatapolitik orientere om vores behandling af personoplysninger, og hvilke rettigheder du som registreret har.

Når du benytter Tunetankens hjemmeside, accepterer du vores persondatapolitik.

Tunetanken er ansvarlig for de personlige oplysninger, der bliver indsamlet på hjemmesiden. De indsamlede oplysninger kan f.eks. være dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og lignende oplysninger, såvel som IP-adresse, branche, interesser etc.

Dataansvar

Tunetanken er dataansvarlig. Tunetankens juridiske oplysninger er:
Tunetanken
Stationsvej 9
6600 Vejen
CVR-nr: 18 29 83 41

Indsamling af personlige oplysninger og brugen af disse

Når du besøger Tunetankens hjemmeside indsamler vi automatisk oplysninger om dig, f.eks. hvilken browser du bruger, hvilke ord eller termer du søger på i søgefunktionen på hjemmesiden, hvilke sider du besøger, din IP-adresse og informationer om din computer. Oplysningerne anvendes i forbindelse med driften af hjemmesiden, bl.a. til optimering af brugeroplevelsen, indsamling og udarbejdelse af statistik samt tilpasning af ydelser og produkter. Dine oplysninger bruges desuden til salgsfremmende markedsføringsaktiviteter. Indsamling af oplysninger på hjemmesiden sker ved brug af cookies. Du kan læse mere om vores brug af cookies her (laves til hyperlink). Vi sender kun nyhedsmails til dig, hvis du har tilmeldt dig eller givet samtykke til at vi må kontakte dig. Du kan til enhver tid afmelde dig via et link i mailen.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev indsamler vi oplysninger om dit navn, e-mailadresse og virksomhed. Vi modtager ligeledes oplysninger om hvorvidt du har åbnet mailen, om og hvor du klikker samt din IP-adresse.

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os via digitale platforme og telefonisk, indsamler vi oplysninger om dig, som du selv afgiver, herunder navn, e-mailadresse, telefonnummer, historik af købte produkter, etc. Dine personlige oplysninger bliver brugt i service øjemed, når vi yder kundesupport og kundekontakt. Formålet er desuden, at vi kan levere de bestilte produkter og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder med at returnere og reklamere.

Når du udfylder vores kontaktformularer vil den afgivne information, navn, e-mail, virksomhed, telefonnummer, CVR-nummer og hvad henvendelsen drejer sig om, blive gemt centralt i virksomheden. Når du har henvendt dig til os via eksempelvis kontaktformularen, bruger vi dine personlige oplysninger til at færdiggøre henvendelser fra dig.

Vi opbevarer dine oplysninger så længe det er nødvendigt, alt efter hvilke formål vi anvender oplysningerne til.

Deling af dine personlige oplysninger

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og leveringsønsker videregives til vores fragtmænd og montører, når det er nødvendigt for levering eller returnering af en ordre.

Dine rettigheder

For at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine personoplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer. For at vi kan forkorte behandlingstiden kan det ske at vi beder dig præcisere din anmodning om indsigt. Du har også ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til salg@tunetanken.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

 

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os uden unødig forsinkelse. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på salg@tunetanken.dk.

Du har ret til og kan til enhver tid indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde vi behandler dine data på. Du kan finde kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet om din brug af Tunetankens hjemmeside slettes når cookien udløber. Du kan se vores cookie-politik her (laves til hyperlink). Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrevet trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.