Dansk produceret kvalitet siden 1968

Siden Tunetankens start i 1968 har kunderne været i centrum af vores forretning. Med et konstant fokus på kvalitet og nytænkning skaber vi effektive og sikre opbevarings-, transport- og renseløsninger til vores kunders hverdag.

Kunden i centrum

Med næsten 50 års erfaring i glasfibermaterialets unikke fordele og et bredt standardprogram har vi udviklet vores markedsposition som den førende danske producent af tanke, industrisystemer og siloer i glasfiber.

Vores medarbejdere er eksperter i fiberarmerede kompositmaterialer og deres unikke egenskaber, men det er særligt i samarbejde med vores kunder, at vi skaber de værdifulde løsninger. Derfor bliver kundens behov tænkt ind i hele processen - fra idégenerering, udvikling og produktion til montering og service - og hvert produkt bliver særligt tilpasset anvendelsen. På den måde skaber vores tanke, industrisystemer og siloer sikre og effektive driftsforhold i vores kunders hverdag.

Udvikling i højsædet

Hos Tunetanken har vi prioriteret udvikling fordi det er vigtigt for os, at vores løsninger giver mening i dag, men også er tænkt ind fremtiden. For en fremtidsikring af vores løsninger er også en fremtidssikring af vores kunders investering. Derfor har kvalitet og produktudvikling altid været - og er til stadighed - afgørende faktorer for vores succes. Med produktion i Danmark har vi ikke alene mulighed for at styre udviklingsprocessen men også sikre at alle vores løsninger fremstilles jævnfør vores høje krav til kvalitet og funktionalitet.

En stærk aktør

Alle Tunetankens løsninger er fremstillet i robuste fiberarmerede kompositmaterialer, fx glasfiberarmeret polyester og vinylester. Hvert produkts design er gennemtænkt til at komplementere materialernes i forvejen unikke egenskaber, så der opnås fordele som ekstrem styrke, korrosionsbestandighed og minimal vedligeholdelse. Denne kombination af særlige egenskaber gør ikke alene løsningerne velegnede til opbevaring og transport af mange forskellige medier, men giver også løsningerne en lang levetid selv ved krævende forhold som kontakt med aggressive væsker og høje temperaturer.

Uendelige muligheder

Da drift, produktionsapparater og operationelle udfordringer er forskellige fra virksomhed til virksomhed, kan det samme produkt ikke altid dække det samme behov. Med fleksible materialer har vi den nødvendige formgivningsfrihed til at kunne tilpasse løsningerne, så de opfylder særlige krav til funktionalitet eller udformning. Sammen med erfaring fra mange forskellige brancher kan vi varetage de fleste specialopgaver, der ligger i naturlig forlængelse af vores produktsortiment.

Med vores store ekspertise, holdbare fiberarmerede kompositmaterialer og innovative løsninger er Tunetanken din garanti for danskproduceret kvalitet, udviklet til at optimere netop dine driftsforhold - i dag og langt ud i fremtiden.