Tilmeld Nyhedsbrev

Kontakt os

Jeg ønsker at få besked, når i modtager brugte siloer & tanke.

Jeg ønsker at få besked om:

Dine informationer

Sælg din silo eller tank

Tunetanken Stationsvej 9 6600 Vejen +45 7697 3000 salg@tunetanken.dk

Information om dit produkt


Kontakt information

Tunetanken

Tunetanken forside

Tunetanken

– dansk produceret kvalitet

Med mere end 50 års erfaring i fiberarmerede kompositmaterialers unikke fordele og et bredt standardprogram har vi udviklet vores markedsposition som den førende danske producent af tanke, industrisystemer og siloer i komposit materialer. Fiberarmerede kompositmaterialer er også populært kaldet “glasfiber”.

Hos Tunetanken producerer vi alle vores løsninger i fiberarmerede kompositmaterialer – de samme materialer som anvendes til fremstilling af broer, skibe, fly og vindmøller. Med fordele som styrke, korrosionsbestandighed og lang levetid er kompositter blandt fremtidens populære materialer. De moderne kompositmaterialer er fremtidens materialer.

Kompositmaterialernes innoverende og uovertrufne materialetekniske egenskaber, bidrager i høj grad til udvikling af de nye bæredygtige produkter og løsninger, der er nødvendige for en bæredygtig fremtid.

Tunetankens fører et stort og varieret program af produkter og anlæg til forskellige formål. Tunetanken leverer produkter til en lang række brancher, herunder landbrug, industri, spildevand, rensningsanlæg og energisektoren. Hvert produkt bliver særligt tilpasset anvendelsen. På den måde skaber vores tanke, siloer, industrisystemer, modultanke, scrubbere, røg- og luftkanaler og skorstene, mm. sikre og effektive driftsforhold i vores kunders hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *